LEKKAGE EINDHOVEN

Voor direct contact bel: 040 – 209 40 75

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Altijd inzetbaar

Ontdek je een vervelend probleem in de avond, ’s nachts of in het weekend? Geen probleem. Wij hebben altijd wel een loodgieter beschikbaar die langs kan komen.

De beste prijs

Wij garanderen dat je bij ons bent voorzien van de beste prijs. Door onze efficiënte werkwijze kunnen we lage prijzen hanteren voor onze klanten en weet je zeker dat je bij ons nooit teveel betaalt.

Hoge kwaliteit

Wij onderscheiden ons met de kwaliteit die wij bieden. We beschikken over het juiste gereedschap, de beste kennis en jarenlange ervaring. We weten daarom als geen ander hoe we een klus moeten oplossen.

Lekkage Eindhoven: praktische informatie

Lekkage Eindhoven

Kom je een donkere vlek op de muur tegen? Dat is slecht nieuws want er is een grote kans dat deze donkere plek een lekkage betekent. Aan de andere kant van de muur zitten hoogstwaarschijnlijk leidingen die een lek bevatten en waar water uit komt. Dit water trekt vervolgens in de muur en zorgt voor de donkere vlek. Als er water in de muren trekt dan kan dit er voor zorgen dat de muur gaat rotten wanneer je er niet snel genoeg iets aan doet. Dat wil je voorkomen en daarom is het zaak om er snel voor te zorgen dat het lek wordt opgelost. Hieronder geven we je meer informatie over wat je dient te doen bij een lekkage.

Wat moet ik doen bij een lekkage in huis?

lekkage eindhovenEen lekkage van de leidingen is een van de mogelijkheden waar een lekkage kan ontstaan. Een lekkage kan namelijk ook ontstaan in het dak of in de tegels in de badkamer. In de badkamer zien we vaak dat voegnaden los gaan laten. Door het vele water wat in de badkamer rondgaat kan dit water op plekken terecht komen waar het niet hoort. Vaak is het lastig om te zien waar het lekkage vandaan komt, maar voor een loodgieter is dit veelal een relatief makkelijke klus.

Wanneer je er achter komt dat je een lekkage in huis hebt dan is het eerste wat je behoort te doen er voor te zorgen dat de waterschade niet erger worden. Heb je een lekkage in een van de leidingen? Schakel dan de watertoevoer af van de betreffende leiding. Je kunt de hoofdkraan hiervoor uitschakelen, maar het kan ook zijn dat er nog een tussenkraan zit met de betreffende leiding. Nadat je dit hebt gedaan neem je contact op met ons om een loodgieter langs te sturen. Wanneer je bij ons een afspraak hebt ingepland dan nemen wij de rest van het werk van je over en hoef jij je nergens meer druk over te maken.

Over onze loodgieters

Onze loodgieters komen iedere dag bij verschillende huizen en panden in Eindhoven om lekkages te verhelpen. Inmiddels kennen we de installaties in Eindhoven als geen ander en weten we hoe we om moeten gaan met lekkages. Voordat je het weet behoort een lekkage tot de verleden tijd. Wanneer we eenmaal zijn vertrokken dan beschik je weer over gloednieuwe leidingen en zal het probleem niet meer terug komen.
Al onze loodgieters beschikken over de juiste certificaten in het vakgebied. Daarnaast zorgen we er ook voor dat deze kennis van het hoogste niveau blijft. Dat wordt gedaan met de cursussen die onze werknemers jaarlijks volgen. De ontwikkelingen binnen ons vakgebied gaan snel en op deze manier zorgen we dat we bijblijven met alle nieuwtjes. We werken met het beste gereedschap. De combinatie van onze kennis, ervaring en het gereedschap zorgt er voor dat we zeer snel en efficiënt een klus opleveren. Dat zorgt er voor dat we veel positieve feedback krijgen van onze klanten en feedback van nieuwe klanten zien we altijd graag tegemoet.
.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterEindhoven040.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met A.B.I. Loodgieters geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact

Loodgietereindhoven040.nl
Bogert 9
5612 LX, Eindhoven
Noord-Brabant
Telefoonnummer: 040 – 209 40 75 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button