WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Altijd inzetbaar

Ontdek je een vervelend probleem in de avond, ’s nachts of in het weekend? Geen probleem. Wij hebben altijd wel een loodgieter beschikbaar die langs kan komen.

De beste prijs

Wij garanderen dat je bij ons bent voorzien van de beste prijs. Door onze efficiënte werkwijze kunnen we lage prijzen hanteren voor onze klanten en weet je zeker dat je bij ons nooit teveel betaalt.

Hoge kwaliteit

Wij onderscheiden ons met de kwaliteit die wij bieden. We beschikken over het juiste gereedschap, de beste kennis en jarenlange ervaring. We weten daarom als geen ander hoe we een klus moeten oplossen.

Verstopping Eindhoven: praktische informatie

Verstopping Eindhoven

Voor veel mensen is het ontstoppen van een toilet een erg vervelende klus. Dit is iets wat je liever zelf niet mee aan de slag gaat en overlaat aan een loodgieter. Voor onze loodgieters in Eindhoven is een verstopte toilet de normaalste zaak van de wereld. Zij hebben hier dagelijks mee te maken en komen jou ook graag bij huis helpen om de toilet te ontstoppen. Voor meer informatie over onze diensten bij het ontstoppen van een toilet raden we je aan om de informatie hieronder op deze pagina te lezen. Wanneer je interesse hebt in onze diensten dan kun je vandaag nog contact met ons opnemen en we sturen een loodgieter bij je in Eindhoven langs aan huis.

Het voorkomen van verstoppingen

verstopping eindhovenNaast een verstopping in de toilet komen onze loodgieters nog veel meer verstoppingen tegen. Zo zien we vaak een verstopping in de douche of in de keuken. Zoals iedereen weet is het voorkomen van deze verstoppingen altijd beter dan het oplossen er van. Daarom raden we je aan om altijd je best te doen om de verstoppingen te voorkomen.
Een verstopping in de keuken komt in de meeste gevallen door etensresten van de borden die mensen door de gootsteen weg spoelen. Voordat de borden worden afgespoeld onder de kraan kun je het beste de borden goed afschrapen en de etensresten aan de huisdieren (let hierbij wel op, zie link) te geven of in de prullenbak te gooien. Op deze manier komen er geen etensresten vast te zitten in de gootsteen. Wat betreft de badkamer is het verstandig om het putje regelmatig schoon te maken. Haren gaan zich ophopen in het putje en wanneer het in de leidingen komt dan kan er een verstopping ontstaan. Tot slot maken we veel verstoppingen in het toilet mee. Een dergelijke verstopping is gemakkelijk te voorkomen door het toilet op de juiste manier te gebruiken. Daarmee bedoelen we alleen toiletpapier in de wc te werpen en geen andere voorwerpen.

Hulp bij een verstopping

Wanneer je op de juiste manier gebruik maakt van de leidingen gebeurt het helaas nog regelmatig dat je toch te maken krijgt met een verstopping. Dat is erg vervelend. Je kunt bijvoorbeeld geen gebruik meer maken van het toilet, de wasbak of de douche, omdat deze anders overstromen. Daarom wil je dit probleem zo snel mogelijk hebben opgelost. Hiervoor schakel je de hulp van een loodgieter in. Om dit te doen kun je direct de telefoon pakken en het nummer draaien dat op onze website is te vinden. Je kunt er ook voor kiezen om het contactformulier op de website in te vullen. Wij zorgen er voor dat er direct een afspraak staat ingepland. We kunnen er zelfs voor zorgen dat er al binnen een uur een loodgieter bij jou aan huis staat.
Wanneer een van onze loodgieters bij je aan huis komt dan kun je er al van uit gaan dat het probleem wordt opgelost. Onze loodgieters beschikken over een flinke dosering aan ervaring en kennis en we gaan pas weer weg wanneer de leidingen zijn ontstopt.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterEindhoven040.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met A.B.I. Loodgieters geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact

Loodgietereindhoven040.nl
Bogert 9
5612 LX, Eindhoven
Noord-Brabant
Telefoonnummer: 040 – 209 40 75 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button