LOODGIETER STRATUM NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, wij helpen je graag.

Voor direct contact bel: 040 – 209 40 75

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Altijd inzetbaar

Ontdek je een vervelend probleem in de avond, ’s nachts of in het weekend? Geen probleem. Wij hebben altijd wel een loodgieter beschikbaar die langs kan komen.

De beste prijs

Wij garanderen dat je bij ons bent voorzien van de beste prijs. Door onze efficiënte werkwijze kunnen we lage prijzen hanteren voor onze klanten en weet je zeker dat je bij ons nooit teveel betaalt.

Hoge kwaliteit

Wij onderscheiden ons met de kwaliteit die wij bieden. We beschikken over het juiste gereedschap, de beste kennis en jarenlange ervaring. We weten daarom als geen ander hoe we een klus moeten oplossen.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“De badkuip in de badkamer liep al maanden steeds slechter leeg. De loodgieter had het al binnen een half uur opgelost en tot op heden geen last meer van gehad.”

Kimberley

“Toen ik op zolder kwam zag ik water liggen. Direct de loodgieter ingeschakeld en gelukkig had hij het probleem diezelfde dag nog opgelost en was er geen schade aan het huis.”

Pieter

Loodgieter Stratum: praktische informatie

Loodgieter Stratum

Het werk van een loodgieter houdt in het installeren, repareren en onderhouden van waterleidingen, verwarmingsinstallaties en sanitair. Zoek jij naar een loodgieter om verstoppingen en lekkages te repareren en woon je in de stad Stratum dan moet je bij loodgieter Stratum zijn die gespecialiseerd is in verstoppingen en lekkages. Wat kan je van loodgieter Stratum verwachten:

  1. Beschikbaarheid
  2. Goede kwaliteit
  3. Betaalbare prijzen
  4. Professioneel

Beschikbaarheid

Wij zijn altijd beschikbaar elk uur van de dag, ook laat in de avond. We zijn ook in het weekend bereid je te helpen; er is altijd een medewerker van ons beschikbaar. Als uw wasbak in de avond plotseling begint te lekken en je wilt het gelijk gerepareerd hebben dan kunt u contact met ons opnemen, dan is er een loodgieter zo snel mogelijk bij u om het probleem voor u op te lossen. Het probleem wordt dezelfde dag opgelost, zodat je je wasbak weer normaal kunt gebruiken. Wij zijn makkelijk te bereiken, telefonisch op 040- 209 40 75 of via een contactformulier op onze website.

Goede kwaliteit

Als je een lekkage of verstopping hebt en het moet gerepareerd worden, wil je natuurlijk de beste kwaliteit en dat leveren wij. Wij verzekeren u dat na de reparatie u geen probleem meer zult hebben en dat u wasbak of toilet weer zo goed als nieuw zal zijn. Deze goede kwaliteit komt doordat we de juiste tools hebben om te werken en we weten precies hoe we met de lekkages en verstoppingen moeten omgaan, omdat we de juiste opleidingen hebben gevolgd. Doordat we goede kwaliteit leveren gaan de voorwerpen langer mee en kun je langer van ze genieten.

Betaalbare prijzen

Als je een lekkage of verstopping hebt en je wilt die repareren moet je geld uitgeven, maar je wilt niet teveel geld hieraan uitgeven. Wij bieden betaalbare prijzen aan voor onze klanten. Wij kunnen betaalbare prijzen vragen, omdat wij precies weten wat het probleem is, welke tools wij nodig hebben, waardoor we dan geen extra kosten erbij hoeven te zetten. Doordat we keurig te werk gaan weet je dat je niet teveel geld uitgeeft. Bij ons kun je je geld besparen. Wij zijn er zeker van dat je bij ons voor de beste prijzen kunt zijn.

Professioneel

Als een loodgieter bij je thuis komt, wil je dat die zich professioneel opstelt en ook professioneel te werk gaat; bij loodgieter Stratum kunt je dat verwachten. We hebben respect voor onze klanten en voor het voorwerp dat gerepareerd moet worden. Onze medewerkers volgen trainingen zodat ze weten hoe ze moeten omgaan met klanten in  bepaalde situaties. Wij zijn heel klantvriendelijk , bij ons is de klant koning.

De klanten

De klanten van loodgieter Stratum worden met respect behandeld en zijn altijd tevreden met het resultaat. Ze worden vaste klanten en genieten heel lang van hun toilet of wasbak zonder dat er een probleem is.

Bezoek onze website voor meer informatie

Volg ons op Social Media

Bedrijfsgegevens & Contact

Loodgietereindhoven040.nl
Flight Forum 810
5657 DV, Eindhoven
Noord-Brabant
Telefoonnummer: 040 - 209 40 75 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen

Privacy Policy
Call Now Button