LOODGIETER TONGELRE NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, wij helpen je graag.

Voor direct contact bel: 040 – 209 40 75

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Altijd inzetbaar

Ontdek je een vervelend probleem in de avond, ’s nachts of in het weekend? Geen probleem. Wij hebben altijd wel een loodgieter beschikbaar die langs kan komen.

De beste prijs

Wij garanderen dat je bij ons bent voorzien van de beste prijs. Door onze efficiënte werkwijze kunnen we lage prijzen hanteren voor onze klanten en weet je zeker dat je bij ons nooit teveel betaalt.

Hoge kwaliteit

Wij onderscheiden ons met de kwaliteit die wij bieden. We beschikken over het juiste gereedschap, de beste kennis en jarenlange ervaring. We weten daarom als geen ander hoe we een klus moeten oplossen.

Loodgieter Tongelre: praktische informatie

Loodgieter Tongelre

Bij lekkages en verstoppingen ben je bij loodgieter Tongelre terecht. Als je een lekkage hebt hoef je het probleem niet zelf op te lossen, je kunt een professionele en geschoolde loodgieter inschakelen.

loodgieter tongelre

 

 

 

 

 

Wat je kunt verwachten van onze loodgieter:

  1. Onze loodgieters zijn professioneel
  2. Onze loodgieters zijn expert in het vak
  3. We geven je zekerheid
  4. Onze gereedschappen zijn van goede kwaliteit
  5. We staan altijd klaar voor je

Professioneel

Wij verzekeren je ervan dat de loodgieter die bij jou aan huis komt zich heel professioneel zal opstellen, dit zorgt voor een goed gevoel. Wij blijven heel professioneel; omdat we onze klanten de juiste service willen geven. We gaan heel professioneel om met u bezittingen en zorgen ervoor dat het proces zo vlot mogelijk verloopt. Wij behandelen je met respect en weten hoe we ons moeten opstellen in diverse situaties.

Expert in het vak

Onze medewerkers zijn allemaal een expert in het vak. Onze loodgieters zijn geschoold en kennen alle gereedschappen heel goed. Ze weten welk gereedschap wordt gebruikt bij welk probleem. Doordat onze loodgieter een expert is in zijn vak geeft het jou zekerheid dat je het in de juiste handen hebt gelegd. We weten exact wat het probleem is en hoe het opgelost moet worden.

Zekerheid

Doordat we ons professioneel opstellen en we experts zijn in het vak geven wij je zekerheid.  We zijn ervan verzekerd dat je geen last meer zal hebben van het probleem. We geven je zekerheid dat het probleem wordt opgelost en dat je toilet of wasbak weer normaal gebruik kan worden. We kunnen je verzekeren dat je bij ons de beste prijzen voor de beste service kan verwachten. Je krijgt ook de zekerheid dat jij en je bezittingen op de juiste manier worden behandeld.

 

Gereedschappen

Wij willen dat de service succesvol is en dat het op de beste manier wordt gedaan, daarom gebruiken we de beste gereedschappen. We gebruiken de gereedschappen van goede kwaliteit zodat je de beste resultaten krijgt. De loodgieters kennen de gereedschappen die ze gebruiken heel goed en weten precies hoe ze ermee moeten omgaan. Onze gereedschappen worden op tijd gecheckt en gerepareerd als ze een mankement hebben.

We staan altijd klaar voor jou

We zijn beschikbaar elk uur van de dag en binnen een uur is één van onze loodgieters bij je om jou te helpen met het probleem. Als je in het weekend een probleem hebt met een wasbak of toilet hoef je niet te wachten tot maandag om een loodgieter in te schakelen, we zijn ook beschikbaar in het weekend. Nadat u een afspraak heb gemaakt is er zekerheid dat de loodgieter bij je langskomt.

Als je een probleem hebt en je hebt professionele hulp nodig kan je bellen naar 040- 209 40 75  of kan je een contactformulier invullen voor verdere instructies. Wil je de beste loodgieter dan moet je bij loodgieter Tongelre zijn.

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterEindhoven040.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met A.B.I. Loodgieters geholpen.

Bedrijfsgegevens & Contact

Loodgietereindhoven040.nl
Bogert 9
5612 LX, Eindhoven
Noord-Brabant
Telefoonnummer: 040 – 209 40 75 Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button